Welkom bij de Leiding pagina van KVW Tilburg Noord

Ben je al leiding bij KVW Tilburg Noord of wil je je graag aanmelden? Dan vind je hier meer informatie over leiding zijn/worden.

Zonder leiding kan KVW niet bestaan! We zijn dan ook erg blij met alle vrijwilligers die zich aanmelden. Gelukkig kunnen we elk jaar op zeker 100 vrijwilligers rekenen die de week mee organiseren en begeleiden. En zo blijkt…. Het KVW-virus is ontzettend besmettelijk!

Dit jaar bestaat de leiding voor 93% uit leiding die al vaker meegedaan heeft. Van alle leiding heeft meer dan 60% ooit zelf als kind meegedaan. Zo’n 52% van deze leiding heeft zelfs al meer dan 5 keer meegedaan. Dit jaar zijn er 7 nieuwe leiding die meedoen en 15 jubilarissen. De langst deelnemende vrijwilliger doet zelfs al 46 jaar mee dit jaar!

Wij zijn erg blij met onze sponsoren. Zonder hen is KVW niet mogelijk.

Inschrijven als leiding

Je kunt op twee manieren leiding zijn binnen KVW:

• Ben je minimaal 16 jaar oud dan kun je als leiding een groepje kinderen begeleiden.
  • Ben je minimaal 14 jaar en heb je het afgelopen jaar niet meer meegedaan als kind dan kun je je aanmelden als hulpleiding. We vragen je dan bijvoorbeeld hand- en spandiensten te verrichten, spelletjes te begeleiden etc. Je bent wel ingedeeld bij een groep zodat je als je geen taken hebt, daarbij kan aansluiten en alvast kan zien wat een groep leiden inhoudt.
Deelnemen aan KVW Tilburg Noord is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We verwachten dus wel het één en ander van je!

Natuurlijk verwachten we de voor de hand liggende dingen als goed om kunnen gaan met kinderen, verantwoordelijkheid, flexibiliteit, collegialiteit en veel enthousiasme. Daarnaast verwacht we ook dat je op tijd bent gedurende de week en ook door het jaar heen betrokken bent bij KVW. Daarmee bedoelen we dat je in ieder geval aanwezig bent bij de vergaderingen die een aantal keer per jaar gepland worden en dat je bereid bent je in te zetten voor extra activiteiten door het jaar heen (waarvoor wij financiële tegemoetkoming of andere hulp/sponsoring ontvangen, wat voor KVW onmisbaar is).

Wat mag jij dan van ons verwachten?

Een superleuke week. Veel humor, plezier, leuke activiteiten en veel gezelligheid met de kinderen uit jouw groep, maar ook met de andere leiding.

Wil je je aanmelden als leiding, kijk dan hier:

Programma & Leiding agenda

Hieronder vind je het programma van KVW 2019 beginnend bij de inschrijfdagen.

Inschrijfdagen
- De inschrijfdagen worden nog bekend gemaakt -

Weekprogramma
- Het weekprogramma wordt nog bekend gemaakt -

Nevenactiviteiten

Naast die ene KVW week zijn er meerdere momenten waarop er dingen omtrend KVW gebeuren.

Allereerst zijn er een drietal keer per jaar algemene vergaderingen waarin we onder anderen de afgelopen of komende KVW week doorspreken. We hopen dat iedereen dan komt want we willen natuurlijk graag al jullie input!

Dan is er een aantal evenementen door anderen organisaties waar de hulp van KVW is gevraagd. Door andere organisaties te helpen kunnen wij weer rekenen op extra sponsoring, maar dan kunnen we ook over en weer reclame maken voor elkaars evenementen. Hier wordt iedereen beter van dus ook hier willen wij zo veel mogelijk aanwezig zijn!

Als laatste organiseren wij zelf ook per jaar activiteiten voor de leiding. Denk aan de feestavond of de dropping. Je wordt hierover natuurlijk lang van te voren op de hoogte gesteld.

Jubilarissen

We hebben natuurlijk een hoop leiding die al lang meedoet. En daar zijn we erg blij mee. Tijdens de week zetten we deze jubilarissen natuurlijk in het zonnetje. In 2018 waren dit onze jubularissen:

5 jaar Miki de Brouwer
40 jaar Peter de Kok
Henriëtte de Kruif

Het bestuur

Het bestuur van KVW Tilburg Noord bestaat uit 8 bestuursleden. Het bestuur valt onder het bestuur van de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg en legt (hoofdzakelijk financiële) verantwoording af. Het bestuur is verantwoordelijk voor het goed functioneren en de continuïteit van KVW Tilburg Noord.

Het huidige bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Ilse van Lieshout
Secretariaat: Martine Becx
Penningmeester: Corrie Kolsteren
Coördinatoren tijdens week: Tom Becx & Berry de Kruif
Bestuurslid: Cindy de Kok
Bestuurslid: Marcel Dannenberg
Bestuurslid: Natisjah Obispo

Naast het bestuur zijn er nog meer vrijwilligers gedurende het jaar actief bezig met de voorbereidingen van KVW:

Werkgroep rode draad – uitwerken van het thema voor de week en themabewaking tijdens ontwikkelen weekprogramma.

Weekorganisatie - bedenken van dagprogramma’s variërend van losse spellen die aansluiten bij het thema tot een compleet spel van een dag(deel) voor alle groepen. Bouwgroep - bouwen/knutselen van podiumaankleding en spelmaterialen

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bekijk ook eens onze veel gestelde vragen, misschien staat je vraag er al tussen.

Telefonisch is KVW alléén bereikbaar tijdens de activiteitenweek en enkele dagen daaraan voorafgaand. In die periode kun je ons bellen op 06-46520031.

Schrijf je in voor het laatse KVW nieuws

Als je je email adres hier achter laat zullen we je gedurende het jaar op de hoogte houden van alle balangrijke gebeurtenissen van KVW Tilburg Noord.